Pla d'un dels mòduls de suport que s'ubicaran a l'Atenció Primària de Tarragona

Salut instal·larà 16 mòduls de suport per separar l'activitat Covid dels CAP arreu del Camp de Tarragona

Bonavista estrena el servei, i dimecres serà el torn del Pla de Santa Maria | La mesura blindarà els dobles circuits

Un total de 16 centres d'atenció primària (CAP) del Camp de Tarragona veuran en els pròxims dies com s'instal·la un mòdul  de suport extern que els ajudarà a gestionar l'emergència actual i a acollir tota l'activitat relacionada amb la Covid-19 (proves PCR, rests ràpids o identificació de contactes estrets) sense posar en risc el circuit sanitari per a pacients  que res tenen a veure amb la Covid. La mesura està pensada per donar oxigen als CAP amb més problemes d'espai per mantenir els dos circuits ben distanciats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El primer d'aquests nous mòduls  específics ha entrat en funcionament aquest dilluns a l'espai del CAP de Bonavista, i el pròxim dimecres 10 entrarà el segon mòdul de Salut al CAP del Pla de Santa Maria. Els catorze mòduls restants hauran d'esperar uns dies més i s'aniran instal·lant de forma progressiva. S'actuació s'emmarca en el 'Pla d'enfortiment i transformació de l'Atenció Primària' de la Conselleria de Salut, que contempla la contractació de nous professionals i preveu una inversió global de prop de 300 MEUR  arreu de Catalunya fins al 2022.

Els setze CAP del territori que tindran mòduls Covid en els pròxims dies

A la regió sanitària  del Camp de Tarragona, més enllà de Bonavista i el Pla de Santa Maria, els altres mòduls s'ubicaran als CAP de Constantí, Valls (CAP Doctor Sarró), la Selva del Camp, les Borges del Camp, Reus (CAP Llibertat), Montblanc, Mont-roig, CAP Muralles, CAP Reus 1-Reus 2, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, CAP Tàrraco, Alcover i Vandellòs-Hospitalet.