Salut recorda que les mascaretes de roba no són vàlides per a l’ús sanitari

Durant les darreres hores han sorgit iniciatives ciutadanes arreu del territori per cosir-ne
Les mascaretes de roba de cotó no són aptes per a ús sanitari | Pexells

 

La regió Sanitària Camp de Tarragona recorda que les mascaretes de roba de cotó que de forma altruista s’estan cosint des de diferent punts del territori no són vàlides per a l’ús sanitari. Malgrat això, informa que poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Per una altra banda, demana que aquelles persones que les estan elaborant no ho facin en grup i se segueixin les indicacions de confinament que s’han establert fins el moment. «És important no moure’ns de casa si no és per raons imprescindibles», s’assenyala des de Salut. També s’insisteix en les mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia.

 

Finalment, Salut agraeix els gestos de solidaritat de totes les persones que tenen aquesta mena de propostes i recorda que qualsevol iniciativa de donacions de material o altres que siguin de necessitat sanitària es pot omplir el següent formulari.

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana