Imatge de l'embarcació Golondrina al Port de Tarragona

El Port de Tarragona estrena una segona campanya de viatges en Golondrina per les festes de Nadal

Els 3.000 participants de la primera edició han forçat al Port a reprogramar l'activitat

El Port de Tarragona reactiva una de les seves activitats més exitoses. 'Descobreix el Port' ofereix noves places per als caps de setmana i les festes de Nadal, per descobrir els racons més emblemàtics a través de la Golondrina Tarragona Blau. Els viatges s'iniciaran el pròxim 5 de desembre i duraran fins al final de les vacances de Nadal.

Concretament, la passejada amb Golondrina es podrà realitzar durant el primer cap de setmana de desembre, els dies 5 i 6; com també el dimarts 8 de desembre i els pròxims caps de setmana, el del 12 i 13; i el del 19 i 20 de desembre.

Havent entrat a les festes de Nadal i per aprofitar les vacances dels més petits, explica el Port, es podrà gaudir del trajecte a partir del 21 de desembre i fins al 6 de gener, exceptuant els dies festius, com el 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. El vaixell farà tres sortides, a les 11 hores, a les 12 o a la una del migdia.

Èxit a la primera campanya

Després d'una primera campanya en què van participar gairebé 3.000 persones, el Port de Tarragona ha decidit iniciar una segona campanya de sortides. Per poder reservar plaça, només cal omplir el formulari corresponent i triar la data més convenient, a través de lapàgina web del Port.

La situació actual de pandèmia ha obligat a limitar el nombre màxim de persones per viatge, que serà de 15 participants. L'autoritat portuària també informa que es vetllarà pel compliment de totes les mesures de seguretat, tal com es va fer a l'anterior campanya.

Recorrent els molls i les instal·lacions del Port

El punt de sortida de la Golondrina és el Moll de Pescadors, des d'on s'inicia l'activitat amb la rebuda dels participants interessats a descobrir la ciutat de Tarragona des del mar. Després de la benvinguda per part de la tripulació, els assistents es preparen per pujar a bord, passant per una catifa vermella per netejar les sabates i gel hidroalcohòlic.

Des de l'embarcació es pot gaudir de la façana de la Vila Marinera del Serrallo. Tot seguit, l'itinerari s'endinsa cap al mar per veure els molls i altres instal·lacions del Port. Tot això orquestrat per una veu en off que narra i explica diferents anècdotes dels nombrosos indrets que són visitats.

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní com el Far de la Banya, fan d’aquesta experiència «un preciós moment per compartir amb familiars i amics».


Comentaris