ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Es confirmen dos casos nous de coronavirus a Tarragona i s'eleven a set els positius

Els contagiats són un home de Torredembarra i una dona del Vendrell
Es confirmen dos casos nous a Tarragona | TarragonaDigital

 

Es confirmen dos nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona. Després del positiu d'ahir al Vendrell, aquest dijous se n'ha detectat un altre d'una dona russa que es trobava a la capital del Baix Penedès i el d'un home de Torredembarra, de 26 anys.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Segons informa el Departament de Salut, l'afectat de Torredembarra presenta símptomes lleus i està en aïllament domiciliari. El noi té el metge assignat al Vendrell i es fa un control de la seva cadena de contactes, però encara no s'ha detallat l'origen del seu contagi. De la seva banda, la dona de 79 anys presenta símptomes que han requerit ingrés hospitalari al Vendrell, però evoluciona bé, segons Salut. En el seu cas, com que viu a Sitges l'estudi de contactes s'ha derivat a la Regió Sanitària Costa de Ponent. El cas d'aquesta dona, era un dels possibles positius que controlava el Vendrell aquest matí, que presentaven símptomes.

 

Se sumen als cinc confirmats

Els altres cinc casos confirmats a la demarcació continuen estables i també en aïllament domiciliari. Es tracta d'una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny, a Cambrils; d'una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i d'una veïna del Vendrell de 39 anys.

 

En el cas de Cambrils l'antecedent epidemiològic és un viatge de la dona de 79 anys a Bèlgica, d'on és originària, on un dels familiars a qui va anar a visitar s'havia infectat de covid-19 durant una estada a Itàlia. Pel que fa al matrimoni de Salou, l'antecedent epidemiològic és un cas positiu de Vitòria. Per últim, la veïna del Vendrell es va contagiar al seu lloc de treball, a Barcelona.

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana