Una estudiant que treballa al seu ordinador portàtil durant els dies d’orientació del programa d’intercanvi Erasmus +

Les sol·licituds d'alumnes de la URV per anar d'Erasmus ja superen les d'abans de la pandèmia

La universitat rebrà 5 MEUR per a la millora del personal docent i investigador

Les sol·licituds d'alumnes de la Universitat Rovira i Virgili (URV) per estudiar a l'estranger  a través del programa Erasmus+ per al curs 2021-2022 ja superen les d'abans de la pandèmia. Segons ha apuntat la institució, més de 370 estudiants faran una estada Erasmus  el proper any acadèmic, en comparació amb els 293 que ho van fer el curs 2018-2019.

A més, es preveu que la xifra augmenti  a mesura que es concretin les estades Erasmus+ de pràctiques, tot i que aquesta modalitat no ha recuperat encara les dades anteriors a la Covid-19. Per altra banda, la URV rebrà 5.406.801 euros en subvencions directes del programa del Ministeri d'Universitats per a la millora del personal docent i investigador del sistema universitari estatal.

El Consell de Govern de la URV va aprovar dimecres passat la convocatòria d'ajuts per al període 2021-2023 amb la qual es distribuiran els diners. Hi ha tres tipus d'ajudes: les destinades a estades de formació  de joves doctors, les ajudes per a la promoció de la mobilitat  del personal docent i investigador, i les dedicades a l'atracció de talent internacional.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!