El pànic pel coronavirus buida els supermercats de Tarragona

Aquest dimarts s'han confirmat els primers casos de coronavirus a Tarragona
Buiden el Mercadona de Port Halley | cedida

 

El coronavirus ha tocat la porta de la demarcació de Tarragona aquest dimarts, 10 de març, amb la confirmació de quatre positius a la regió tarragonina. En concret, els infectats per covid-19 han estat una dona de 79 anys i la seva filla de 45, de Cambrils, que s'haurien contagiat a Bèlgica, i dos casos més de veïns de Salou, una dona de 60 i el seu marit de 54, contagiats amb relació a un cas de Vitòria. 

 

Les afectacions confirmades  han portat als veïns i veïnes dels municipis de la demarcació de Tarragona a sortir al carrer i anar fins als supermercats més pròxims, per començar a comprar, desesperadament, i omplir les llars de tots tipus de producte, deixant molts prestatges buits i amb escassos productes, com el Mercadona de Port Halley o el de Cambrils, així com el les Gavarres a Tarragona.

 

El pànic a l'epidèmia del coronavirus i espantats enfront d'un possible confinament, sense poder sortir de casa, com ha passat a Itàlia, tenir el rebost ple i, així, evitar el contacte amb l'exterior per no contagiar-se. Referent a aquest fet, ja s'han començat a anul·lar diversos actes a la demarcació i els esdeveniments esportius seran a porta tancada.

 

 

El Mercadona de Vilafortuny, buit | TarragonaDigital

 

El Mercadona de Vilafortuny, avui | TarragonaDigital