Mercadona, el supermercat més barat de Tarragona

La cadena valenciana domina a la ciutat de Tarragona | En tercer lloc se situa BonPreu Esclat
Mercadona, el supermercat més barat de Tarragona | Mercadona

 

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha presentat l'estudi de supermercats de 2019 i revelen on es troben els supermercats més barats d'Espanya. Enguany, després d'analitzar diversos establiments, l'Alcampo de Coia, a Vigo, ha sortit escollit com el més barat, destronant el supermercat Dani de Granada. A l'altra banda, es troba el comerç Sánchez Romero de Madrid i Alcobendas. 

 

Mercadona domina a Tarragona

Pel que fa a la ciutat de Tarragona, els supermercats Mercadona són els més barats. Segons l'informe de l'OCU, el situat a la Via Augusta tarragonina és el més econòmic, seguidament de l'establert al Mercat Central. Seguidament d'aquests dos Mercadona, el tercer més barat és el BonPreu situat al xamfrà del carrer Riu Besòs i la rambla de Ponent al barri de Campclar. Ben a prop està el quart supermercat més econòmic, situat al carrer S Benílde al barri de Torreforta, i és un Dia Market. En cinquena posició, està l'Eurospar, al carrer Pere Martell. Tots cinc estan a la capital de la demarcació i marca un domini clar de preus sobre la resta de llocs. 

 

L'Esclat és el tercer supermercat més econòmic de Reus | Laia Solanellas

 

A Reus, el més barat és el Súper BonÀrea

El domini dels supermercats més barats a la demarcació de Tarragona està a la capital de la regió. Seguidament dels cinc, però, el següent està a la ciutat de Reus. Segons l'informe de l'OCU, el Súper BonÀrea. Seguidament d'aquesta cadena de supermercats, dels quals n'hi ha diversos escampats per la capital del Baix Camp, situen l'Alcampo, al carrer de Llorenç Milans del Bosch. L'OCU informa que el tercer establiment més econòmic a Reus és l'Esclat del carrer Argentina.

 

Alcampo i Mercadona, les cadenes més barates

L'OCU ha realitzat aquesta prova amb una llista de la compra integrada per 244 productes d'alimentació i drogueria, on el cost mitjà ha estat de 5.113 euros. En aquest sentit, omplir el carro de la compra surt més barat en alguns comerços d'àmbit local i regional, com és l'andalusa Dani, on es pot fer per 4.345,05 euros.

 

Pel que fa a les cadenes d'àmbit nacional que podem trobar a prop de les nostres llars, les més econòmiques són Alcampo, on el cost anual estimat és de 4.5000,59 euros i Mercadona per 4.746,98 euros. Després d'aquestes dues, també trobaríem l'Hiper Simply per 4.834,41 euros, el Dia Maxi per 4.844,53 euros o el Consum amb un cost de 4.862,25 euros.

 

A l'altra banda de la llista, és a dir, els més cars, hi trobem el Suma, amb un cost de 5.883,96 euros, el Plus Fresc per 5.601,82 euros o el Corte Inglés on la cistella anual et costaria 5.560,48 euros. 

"🔴 Tarragona es consolida com la capital química de l'Estat espanyol" "‼ Reclamen més inversió en infraestructures a la demarcació de Tarragona"