GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona i Reus se sumen a 'L'Hora del Planeta' per conscienciar sobre el canvi climàtic

Els dos consistoris s'han adherit a la iniciativa del WWF i demà dissabte, durant una hora, apagaran la il·luminació de diversos espais emblemàtics
Dissabte, la capçalera del circ romà quedarà a les fosques Miguel Cabrerizo

 

 

Les ciutats de Reus i Tarragona s’han adherit a la campanya ‘L’Hora del Planeta’, una iniciativa promoguda pel Fons Mundial per a la Natura (World Wildlife Fund - WWF) que, any rere any —des de la primera mobilització el 2007, a Sydney—, vol posar de manifest el notori canvi climàtic que viu la Terra.

 

Tarragona apagarà els llums de dos monuments romans

Dissabte, 30 de març, l’Ajuntament de Tarragona apagarà la il·luminació de la capçalera del circ i el tram de la muralla de la via de l’Imperi Romà com a mostra de suport a una acció que, ara per ara, compta ja amb l’adhesió de 463 ajuntaments, 157 empreses, 191 organitzacions i 8.035 ciutadans, segons els comptadors del web espanyol del WWF.

 

A la capital del Tarragonès, els dos monuments romandran a les fosques entre les 20.30 hores i les 21.30 hores, en un gest simbòlic que busca augmentar la consciència per preservar l'entorn i la natura, i promoure un ús coherent de l’energia.

 

 

 

Imatge del campanar de Reus, durant el solstici d'hivern | Juanjo Borràs

 

La Prioral de Sant Pere i el campanar de Reus, a les fosques

A la ciutat de Reus, el consistori apagarà els llums de la Prioral de Sant Pere i del campanar reusenc durant una hora, com marca el repte, a partir de dos quarts de nou del vespre.

 

 

L'estació de trens de Tarragona se suma al repte

ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries) també s’ha sumat l’acció i, per la seva part, la façana de l’estació de trens de Tarragona quedarà a les fosques entre les 20.30 hores i les 21.30 hores. Barcelona Sants, Lleida-Pirineus i Girona seran les altres estacions catalanes que dissabte apagaran la seva il·luminació.

 

 

També et pot interessar: