port

Teresa Cunillera: «El Port de Tarragona és una referència en expansió a la Mediterània»

Ha realitzat una visita institucional a les instal·lacions aquest dilluns, 2 de setembre

Visita institucional de força aquest dilluns, 2 de setembre, a les instal·lacions del Port de Tarragona.  La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha visitat  l'Autoritat Portuària, en especial els espais de control i inspecció duanera, per conèixer de primera mà els projectes estratègics del Port, les darreres dades de moviment de mercaderies i interessar-se pels reptes empresarials del Port.

Cunillera ha fet una valoració molt positiva de l'activitat portuària de Tarragona, i ha definit el Port com «una infraestructura fonamental i una referència en transport i logística a la Mediterrània». La delegada ha anat acompanyada del subdelegat provincial, Joan Sabaté, el president del Port, Josep Maria Cruset,  i la responsable del Punt d'Inspecció Fiscal (PIF) de mercaderies, Carmen Merino.

Cunillera ha visitat el Port de Tarragona i s'ha interessat pels reptes estratègics de la institució

«El de Tarragona és un port dinàmic en expansió, amb projectes que avançaran  des del treball conjunt», ha destacat la delegada. Per la seva banda, el president de l'Autoritat Portuària ha fet especial èmfasi en les dades del tràfic de mercaderies d'aquest 2019, notablement més alta que en el mateix període de l'any anterior. Durant la trobada, Teresa Cunillera també ha signat el llibre d'honor  del Port de Tarragona.

A finals de la setmana passada, va ser el conseller d'Interior, Miquel Buch, qui va visitar les instal·lacions portuàries de Tarragona per signar i ratificar l'acord de seguretat a través del qual els Bombers es faran càrrec de les emergències que puguin tenir lloc  a l'entorn del Port.

També et pot interessar