TIC Catalunya Sud presenta l'estat i futur de les empreses tarragonines

Els resultats del Baròmetre TIC es presentaran el 19 de juny al Tecnoparc de Reus
Empresa del Clúster TiC Catalunya Sud, qui presentarà el Baròmetre TIC | Àngel Ullate

 

Les empreses del sector tecnològic del Camp de Tarragona tenen una cita el pròxim dimecres 19 de juny al Tecnoparc de Reus amb la presentació del Baròmetre TIC. El Clúster TIC del Sud de Catalunya de Tarragona i Terres de l'Ebre ha realitzat un estudi sobre l'estat que es troben les empreses del sector de la tecnologia i quin pot ser el seu futur i ara presentarà els resultats amb un acte obert a tothom.

 

El Baròmetre TIC detalla l'estat de les empreses tarragonines

El Clúster TIC del Sud de Catalunya ha realitzat un estudi sobre l'impacte econòmic de les empreses del Clúster Tic i el sector tecnològic sobre l'economia del territori. Aquest informe ha permès mesurar en quin punt que es troben les empreses, quin moment de creixement és el que presenten i què s'espera del sector tecnològic i sobretot, cap a on van aquesta mena d'empreses.

 

En l'acte s'exposaran els resultats d'un estudi sobre l'estat i futur de les empreses | Àngel Ullate

 

Empreses del sector tecnològic: estat i futur

D'altra banda, l'estudi ha permès mesurar les tendències, l'evolució i la rellevància actual del sector TIC. Un informe que ha permès conèixer quines són les expectatives de futur de les empreses i sobretot el procés de creixement econòmic que poden tenir en els pròxims anys.

 

Presentació dels resultats oberta a tothom

Aquests resultats ara es volen fer públics i per aquest motiu des de TIC Sud de Catalunya han organitzat un acte el pròxim dimecres 19 de juny a les deu del matí a la Sala Master del Tecnoparc, a la segona planta. L'acte està obert a tothom i sobretot es destina a les empreses que han participat en el projecte, a aquelles que els hi pugui interessar els resultats d'aquest estudi i als mitjans de comunicació.

 

El Clúster TIC Catalunya Sud que té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en el sector de les empreses del món de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. En l'actualitat són una quarantena d'empreses que formen part de TIC Sud amb prop de 1.300 treballadors i treballadores directes.