Toni Veciana, nou president del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona

Relleu continuïsta al COFT després de vuit anys de mandat de Joaquim Nolla | Serà oficial el 16 de juliol
Veciana, a l'esquerra, presidirà el COFT a partir del pròxim 16 de juliol | Cedida

Després de vuit anys al capdavant del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), Joaquim Nolla no seguirà al capdavant de la institució a partir del pròxim 16 de juliol. El Col·legi ha confirmat que el pròxim president serà Toni Veciana, fins ara vicepresident de l'ens i un perfil continuïsta per rellevar Nolla i representar els professionals dle sector. El COFT estava immers en un procés electoral intern des del juny, on la candidatura de Veciana ha estat l'única a presentar candidatura per presidir el Col·legi.

Toni Veciana serà el nou president fins a l'any 2024, i assegura que assumeix el nou càrrec «amb la il·lusió de treballar amb responsabilitat i compromís» per defensar el col·lectiu de farmacèutics i per garantir «la millora assistencial dels pacients i la seva salut». El futur president acumula prop de 30 anys d'experiència professional a la Farmàcia Veciana-Nogués, és l'actual coordinador de guàrdies de l'ABS de Móra i té a les esquenes una llarga trajectòria als òrgans professionals del COFT de les comarques de Tarragona.

Veciana fa el salt de vicepresident a president del COFT a partir del 16 de juliol

Veciana destaca que l'inici del seu mandat coincideix amb «un escenari complex» a causa de les emergències de la crisi de la Covid-19, on detecta la necessitat «d'una actuació coordinada dels professionals farmacèutics» per tal de «vetllar per la protecció de la població i atendre les seves necessitats amb les màximes garanties».

En el seu comiat al capdavant del COFT, Joaquim Nolla s'ha mostrat «molt satisfet pels avenços assolits» des que va entrar el 2012 i s'ha felicitat per fer «un col·legi útil tant per als col·legiats com per a la comunitat». Nolla ha afirmat sentir-se convençut que els seu successor «realitzarà una bona gestió» al capdavant del Col·legi, i ha destacat que és «un equip de professionals que estimen i defensen la qualitat del sector».

"Nova categoria i més novetats: El Premi Mañé i Flaquer presenta nova edició" "Atenció: Anuncien una nova fórmula per protegir la petroquímica de Tarragona"