La Torre Rellotge del Port de Tarragona serà la imatge en 5,5 milions de cupons de l’ONCE

La Torre Rellotge del Port de Tarragona serà protagonista del Cupó Diari de l'ONCE

5,5 milions de cupons portaran la imatge d'aquest rellotge singular

El pròxim dijous 7 de gener, la Torre Rellotge del Port de Tarragona serà la imatge de 5,5 milions de cupons de l'ONCE dins la sèrie 'Ciutats en punt i hora'. El delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí, ha lliurat a Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona, una imatge emmarcada del cupó que l'ONCE els ha dedicat. A l'acte també han assistit Raquel Saavedra, directora de l'ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consejo Territorial de l'ONCE a Catalunya. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La sèrie 'Ciutats en punt i hora' correspon al 'Cupó Diari' (de dilluns a dijous) i reunirà 50 rellotges singulars d'arreu de l'Estat. La iniciativa va començar l'11 de març de 2019 i s'acabarà l'any 2021. A Catalunya, a més de la Torre Rellotge del Port de Tarragona, també han participat la Torre del Rellotge de Barcelona, el rellotge del Campanar de la Seu Vella de Lleida i el rellotge de la Torre de Sant Roc de Castellfollit de la Roca. 

L'ONCE, amb aquesta col·lecció, vol recordar la funció  que realitzen els rellotges, màquines de precisió, algunes amb més d'un segle de funcionament. Al llarg dels anys han estat guia i punt d'informació per a les persones cegues que, gràcies a les seves campanades, podien i poden conèixer l'hora del dia en què es troben. 

El Rellotge del Moll és una obra eclèctica de Tarragona protegida com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL). Aquest té una forma cilíndrica sobre un pòdium amb una cornisa que sustenta un cub de pedra, el qual presenta un rellotge a dues cares i un mapamundi a les altres dues. Al capdamunt hi ha les campanes.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE i establiments autoritzats.