ÚLTIMA HORA

Espanya supera els 100.000 contagis per coronavirus

INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El transport entre l'aeroport de Reus i la Costa Daurada es reforça amb dues línies a Salou i Cambrils

L'oferta augmentarà fins a les 130 expedicions per línia cada setmana
Turistes esperant per facturar a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

 

L'actual servei de transport entre l'aeroport de Reus i la Costa Daurada es reforça, desdoblant-se en dues línies. Una que anirà a la Pineda i Salou i l'altra a PortAventura i a Cambrils. L'oferta augmentarà a 130 expedicions per línia a la setmana, que estaran coordinades amb els vols de l'aeroport. El nou servei comença aquest dissabte i es mantindrà durant tota la temporada turística, fins al 30 d'octubre. També es reforçarà durant l'estiu el servei llançadora a l'aeroport de Barcelona, que comptarà amb 59 expedicions a la setmana. Finalment, també entraran en servei les millores amb bus des de l'estació d'alta velocitat del Camp de Tarragona fins a la Costa Daurada.

 

Fins ara, la temporada estival es cobria amb 70 expedicions setmanals de transport que feia el trajecte des de l'aeroport de Reus fins a punts turístics de la Costa Daurada en un recorregut que durava 1 hora i 40 minuts. Amb la reconfiguració del servei i la creació de dues línies es defineixen dos itineraris independents, més directes a les zones de més afluència d'usuaris, i es redueix el temps de viatge uns 40 minuts.

 

 

 

També s'incrementa el servei de bus que comunica els aeroports de Reus i Barcelona, amb una seixantena d'expedicions a la setmana que estaran coordinats amb els vols programats amb més possibilitat de demanda al Prat. Els mesos de juliol i agost, quan hi ha més afluència turística, hi haurà més expedicions setmanals, en funció dels vols que arribin.

 

Més connexions amb l'estació de l'AVE

Pel que fa a la connexió de la Costa Daurada i l'Estació de l'AVE Camp de Tarragona, a la Secuita, el servei existent també es dividirà en dos línies diferents. Una farà el recorregut la Pineda – Cap Salou – Salou – Estació del Camp i l'altra anirà a Cambrils – Salou – Port Aventura – Estació del Camp. El temps del trajecte serà d'una hora aproximadament, reduint l'actual uns 45 minuts. El nombre d'expedicions augmentarà fins a 168 per setmana per a cada línia, entre els mesos de juny i setembre.

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana