La URV ho té tot a punt per obrir les portes virtuals i orientar als estudiants

La facultat atendrà personalment els visitants a través de xats durant els dies 7, 8 i 9 de maig
La URV obre les portes virtualment als futurs estudiants els dies 7, 8 i 9 de maig | URV

L'actual situació que estem vivint a dificultat la celebració de jornades presencials previstes de manera anual perquè els futurs estudiants puguin conèixer l'oferta de graus, màsters i doctorats. Malgrat això, el distanciament social no ha sigut una barrera per digitalitzar les jornades i poder seguir endavant amb el servei d'atenció i les preinscripcions.

Així doncs, la URV obre les seves portes de manera virtual els dies 7,8 i 9 de maig perquè els futurs estudiants puguin conèixer les sortides laborals, les beques, els programes de mobilitat i els serveis que tindran al seu abast. També poden informar-se sobre les dates i com fer la preinscripció universitària. La visita virtual a la URV es podrà fer a partir de demà des de casa, només cal entrar al web urv.cat/acasa

Portes obertes virtuals, a qui van dirigides?

Aquestes jornades anualment donen l'oportunitat als nous estudiants de conèixer els ensenyaments, juntament amb els responsables de cada àrea i ajuden a resoldre dubtes sobre el futur de la seva formació. Així com, de l’oferta de serveis i les activitats d’extensió universitària (esportives, culturals i de cooperació).

Com a novetat, la cita virtual també s'adreçarà als universitaris que es plantegen continuar la seva formació acadèmica en acabar el grau, com als que volen optar per seguir la carrera acadèmica i fer un doctorat.

Com serà la visita virtual per les facultats, les escoles i l'Oficina de l'Estudiant?

Aquest any, durant tres dies consecutius, es podrà fer un recorregut virtual per les diferents facultats i escoles i posar-se en contacte amb el professorat dels graus i màsters i amb els investigadors dels diferents programes de doctorat, que atendran personalment els visitants a través d’un xat.

A més de la visita per les facultats i escoles, els estudiants també tindran al seu abast els orientadors de l’Oficina de l’Estudiant, que els poden assessorar sobre les convocatòries de beques, els programes de mobilitat, les borses de treball i d’habitatge, i els informaran de les dates clau de la preinscripció i les vies d’accés als graus i màsters.

Com et pots inscriure a les visites?

Per accedir a les portes obertes virtuals cal inscriure’s a través del web urv.cat/acasa. Una vegada acabin les portes obertes, la URV deixarà operatiu el web per tal que es pugui seguir accedint a l’oferta de grau i màster i els futurs estudiants demanin cita amb els orientadors i resolguin dubtes i consultes.

"Última hora: Gran flamarada al polígon químic de TGN per una incidència sense afectació" "La proposta de Salut perquè no torni a faltar material sanitari a Tarragona"