tgn

Centenars de manifestants forcen el tancament de la URV aquest divendres

«La decisió tindrà crítiques, però cal entendre que és un moment tens i no volíem generar enfrontaments», justifica la rectora

La URV tancarà aquest divendres, 18 d'octubre, arran de la pressió de centenars de manifestants al Rectorat durant aquest dijous al vespre. Els estudiants han amenaçat amb fer nit a l'edifici central de la Rovira i Virgili si la institució obria demà les seves portes, tal com tenia previst i ha mantingut durant tota la jornada prèvia a la vaga general del 18-O.

La rectora d ela URV, María José Figueras, ha justificat entre llàgrimes la mesura argumentant que «és un moment tens i no volíem generar enfrontaments», i entenent que «la decisió tindrà crítiques». La intenció de l'equip rector era oferir els serveis mínims que marca la llei i que havien acordat prèviament amb els sindicats, però finalment s'han hagut de fer enrere per la intensitat de la protesta a l'Antic Escorxador. Ara faran un correu a tota la comunitat universitària per avisar de la mesura excepcional que acaben de prendre: aquest divendres serà «dia no lectiu» a la universitat.

tgn
La rectora confirma el tancament | Carlos Domènech


Comentaris