64 sanitaris i 400 estudiants contra la Covid-19: la borsa de voluntaris a Tarragona es duplica en una setmana

El president del Col·legi de Metges agraeix «la vocació de servei» davant la pandèmia
Imatge de la seu del Col·legi de Metges de Tarragona, a la Via de l'Imperi Romà | Wikipedia
 

Sempre n'hi ha que, quan venen mal dades, treuen el millor d'ells mateixos. TarragonaDigital ja va avançar en els primers dies de confinament que s'estava articulant una xarxa de voluntaris entre les branques de Ciències de la Salut de la URV per respondre a les necessitats que pogués despertar el coronavirus al territori. Pocs dies després, el Col·legi de Metges reconeixia que la xarxa s'ampliava i que diversos professionals s'estaven adherint. Només una setmana després, fa públic que la xarxa de voluntariat ja duplica el nombre de persones apuntades a Tarragona.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

A hores d'ara, ja són 64 els professionals sanitaris que s'han ofert voluntaris al Col·legi Oficial —essencialment col·legiats, jubilats i treballadors del sector privat— i vora 400 els estudiants universitaris que s'han sumat a la crida. La immensa majoria cursen Medicina i Infermeria, també n'hi ha de Fisioteràpia, Nutrició i Dietètica i Biotecnologia. En els últims dies també s'han afegit administratius, fins i tot. Tot per fer pinya, tot per ajudar.

 

El Col·legi de Metges agraeix la resposta dels voluntaris i felicita «els admirables sanitaris»

El president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT), el doctor Fernando Vizcarro, ha volgut agrair «la resposta rebuda» en un context en què «la situació excepcional reclama la implicació de tota la societat». Ha volgut felicitar els professionals de la salut per la seva tasca «admirable» i els ha reconegut «que mantenen la vocació de servei ben present» per tirar endavant cada dia.

 

Vizcarro ha insistit que la llista de voluntaris continua oberta i que per sumar-se a la crida només cal enviar un correu electrònic a l'adreça del Col·legi suportcovid@comt.cat, un canal que continua obert i disponible.