Pla general de la primera sanitària vacunada de Covid-19 a l'Hospital Santa Tecla

La Xarxa Santa Tecla comença a vacunar els seus sanitaris contra la Covid-19

L'objectiu és immunitzar fins a 3.000 professionals en les pròximes setmanes | Tarragona o el Vendrell, els primers

Els primers sanitaris de la Xarxa Santa Tecla han rebut aquest dimecres, 13 de gener, les primeres dosis de la vacuna  contra la Covid-19. La vacunació ha començat de forma simultània pels professionals de l'Hospital Santa Tecla de Tarragona, el CAP Llevant i l'Hospital del Vendrell, i des del grup han anunciat que durant les pròximes setmanes  es procedirà a vacunar «a tot el personal dels tres centres que així ho desitgi».

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La Tecla confia a aconseguir vacunar  al màxim percentatge de personal possible, i l'opció s'estén a tots els treballadors de l'àmbit sanitari, sociosanitari, social i de suport que desplega arreu de les comarques tarragonines. També es procedirà a començar a vacunar els professionals de tots els serveis d'Atenció Primària del Tarragonès Nord i del Baix Penedès en els pròxims dies, segons ha avisat la Xarxa a través d'un comunicat.