La Xarxa Santa Tecla es compromet a 芦refor莽ar les urg猫ncies禄 per pal路liar els efectes de la Covid-19

La sanitat privada ha desprogramat totes les visites a especialistes i les intervencions no urgents per preparar una resposta frontal

Comunicat rellevant de la Xarxa Santa Tecla al voltant de l'emerg猫ncia sanit脿ria que ja fa dies que ha transformat la vida quotidiana en un estat d'alarma sense precedents. La sanitat privada de Tarragona, ara a disposici贸 de les necessitats de la p煤blica, s'ha comprom猫s a 芦refor莽ar els serveis d'urg猫ncies禄 dels seus centres sanitaris en cas que la situaci贸 ho requereixi en qualsevol moment.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

L'empresa tamb茅 ha anunciat que 芦queden desprogramades totes les visites amb especialistes i les intervencions quir煤rgiques que no s贸n d'urg猫ncia禄 per tal de disposar de tots els espais i efectius possibles per fer front a l'emerg猫ncia. Tamb茅 ha habilitat espais especials per a atendre possibles pacients de coronavirus en els seus centres m猫dics arreu del territori.

La Xarxa Santa tecla refor莽a l'atenci贸 domicili脿ria per a la gent gran i els col路lectius vulnerables

Quant als centres petits i l'atenci贸 prim脿ria, 茅s important recordar que els serveis de molts municipis petits estan tancant portes de forma gradual per centrar els professionals en Centres d'Atenci贸 Prim脿ria amb m茅s capacitat, en una informaci贸 s'inter猫s que avui avan莽a TarragonaDigital. La Xarxa Santa Tecla insisteix que 茅s important que 芦nom茅s se surti de casa si el cas 茅s urgent禄 per evitar saturar els centres de salut.

Per tal de facilitar-ho, la Xarxa ha habilitat un servei d'atenci贸 telef貌nica, i no presencial, vinculat als CAP i ha potenciat l'atenci贸 domicili脿ria 芦a totes aquelles persones de m茅s de 80 anys i als col路lectius m茅s vulnerables禄 que la puguin requerir. Tamb茅 s'ha obert un espai web d'informaci贸, recomanacions, consells i contacte directe actualitzat sobre l'emerg猫ncia de la Covid-19.

"馃彞鉂桝TENCI脫: Tanquen consultoris m猫dics de diversos pobles de TGN fins a nou av铆s" "馃毃ATENCI脫 CONFINAMENT: Primers controls i sancions a les carreteres de TGN"