GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un cotxe s'encasta contra un altre al carrer de Pere Badia de Torredembarra

Els fets es van produir pels volts de les dues de la matinada
Una imatge de l'impacte que es va produir entre els dos vehicles al carrer de Pere Badia. | Gerard Recasens

 

Aquest diumenge, 23 de desembre, es va produir un accident de trànsit entre dos vehicles al carrer de Pere Badia de Torredembarra, tot just al centre de la localitat. Quan mancaven pocs minuts per a les dues de la matinada i per causes que es desconeixen, un vehicle que circulava per aquesta via —recentment oberta al trànsit després de tres mesos d'obres— va topar contra un turisme que es trobava aparcat al marge esquerre del carrer, en el sentit de la marxa.

 

El conductor del vehicle accidentat a Torredembarra va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia

De resultes de l'accident i afortunadament, no es van haver de lamentar ferits i el conductor del vehicle va sortir-ne il·lès. La Policia Local de Torredembarra va desplaçar-se ràpidament fins al lloc dels fets i va practicar la prova d'alcoholèmia al conductor del vehicle —un Dacia—, que va donar negatiu.

 

Tot i la imatge, molt aparatosa, l'accident no va anar més enllà dels danys materials causats i visibles. Per tal de resoldre totes les qüestions relacionades amb la topada, els agents de la policia torrenca van abandonar el lloc dels fets vora les quatre de la matinada.

 

Una matinada complexa per a la Policia Local de Torredembarra

Els agents de la Policia Local de Torredembarra que estaven de guàrdia la passada matinada van tenir un torn intens. Una estona abans que es produís aquest accident al carrer de Pere Badia, dues patrulles del cos torrenc van haver d'intervenir per tal de resoldre una baralla que es va produir a la plaça de la Font, al bell mig del nucli urbà de la vila.

 

Passava poca estona de la mitjanit quan un grup de persones va iniciar una baralla verbal que va acabar amb crits i amb diversos cops. La plaça, on hi ha diverses terrasses, estava plena en tractar-se de la nit d'un dissabte. Davant de desenes de persones, doncs, la baralla va proseguir i la intervenció, en pocs minuts, de la Policia Local torrenca, va ser clau per resoldre la situació, finalment, sense detencions.