Alternativa Baix Gaià

ABG presenta «polítiques d'esquerres realistes» en l'acte central de campanya a Torredembarra

La formació que lidera Clara Solivellas va celebrar dimarts el seu principal míting per a aquestes eleccions

L'Alternativa Baix Gaià (ABG) va explicar aquest dimarts, 22 de maig, a la sala polivalent Cal Maiam, els seus ítems principals de la campanya electoral per aquest diumenge, 26 de maig, a Torredembarra. La formació ecoindependentista, que aquest 2019 encapçalarà per primera vegada Clara Solivellas, planteja «polítiques realistes d'esquerres», venent així la seva experiència al govern municipal dels darrers quatre anys, juntament amb ERC i el PSC.

L'ABG posa l'accent en les polítiques socials

En l'acte d'aquest dimarts, doncs,  Solivellas i el seu equip van posar l'accent en les polítiques socials, però subratllen que les seves propostes són «realistes». En aquest sentit, els ecoindependentistes volen «crear les bases d'urgència d'ajuts als treballadors autònoms», és a dir, ajuts per evitar els tancaments dels locals comercials en cas de dificultats econòmiques puntuals.

A més, ABG també vol vetllar per a la creació de pisos tutelats per a persones amb diversitat funcional, una mesura per a la qual ja s'ha treballat durant aquest mandat des de la regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament, que ha estat en mans del fins ara líder de l'Alternativa, Lluís Suñé. La formació ecoindependentista també parla de municipalitzar els serveis públics, però alhora  estableixen la línia vermella que «això no ha de tenir cap cost per als torrencs».

En l'acte celebrat aquest dimarts a Cal Maiam es van poder sentir les veus dels principals candidats de l'Alternativa, que van explicar les principals propostes de la formació, que es presenta per cinquena vegada a les eleccions municipals.

També et pot interessar