PP de Catalunya.

Les joventuts del PP obren el curs polític dissabte a Torredembarra

La cita comptarà amb la presència del president del partit, Alejandro Fernández

Aquest dissabte, 14 de setembre, Torredembarra serà l'escenari de la inauguració del curs polític per part de Noves Generacions, les joventuts del Partit Popular. La cita servirà, doncs, per donar el tret de sortida a aquesta nova temporada política amb la presència de personalitats importants del partit a Catalunya. L'acte s'ha convocat al Club Marítim Torredembarra a partir de les sis de la tarda.

Segons han informat des del Partit Popular,  s'espera la presència del president del PP a Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, del diputat al Congrés i president de Nuevas Generaciones a tot l'Estat, Diego Gago; i d'Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions Catalunya. A escala local, s'espera la presència de Núria Gómez, líder del PP a Torredembarra i regidora a l'Ajuntament entre 2011 i 2019.

El PP, en un dels moments més complicats de la seva història a Catalunya

L'acte de Noves Generacions donarà arrencada a un curs polític on el PP català espera començar a revertir la tendència negativa dels darrers dos anys a Catalunya. A les passades eleccions municipals, celebrades al mes de maig, els populars van perdre representació a desenes de consistoris.

Un d'ells va ser Torredembarra, on el PP sempre havia mantingut un edil —al mandat 2011-2015, fins i tot dos—, de manera que la seva candidata, Núria Gómez, no podia revalidar per tercer mandat la seva acta en quedar-se amb 280 vots, a desenes d'accedir al consistori.

Amb tot, la voluntat del partit és continuar la tasca a la vila des de fora de les institucions i  l'acte de dissabte reforça també el paper de Torredembarra a nivell intern.