Núria Gómez, PP Torredembarra

Gómez és «optimista» i creu que el PP pot treure dos regidors a Torredembarra

El PP torrenc va presentar la seva candidatura aquest dimecres

La candidata del PP a l'alcaldia de Torredembarra, Núria Gómez, es va mostrar d'allò més «optimista» aquest dimecres, 16 de maig, en l'acte de presentació del seu equip i el seu programa a la Torre. «Tenim un gran equip, amb gent molt jove», va explicar l'alcaldable torrenca, que creu que «el PP pot obtenir dos regidors».

En cas d'acomplir-se els pronòstics de Gómez, serien els millors resultats dels populars a la Torre: només van treure dos edils el 2011, sent tercera força, amb José Oviedo de cap de llista i amb una segona acta que va recaure, precisament, en Gómez.

Núria Gómez presenta el seu programa electoral

A la Sala del Mar, el PP va presentar aquest dimecres el seu projecte per als propers quatre anys a Torredembarra. «L'economia, el turisme i les persones són els tres grans eixos del nostre programa», va explicar Núria Gómez, que creu que «tots tres apartats estan lligats». Per a l'alcaldable popular, cal que Torredembarra «decideixi per quin tipus de turisme vol apostar». Gómez es mostra partidària de «crear la marca turística Torredembarra, és bàsic» i «prioritzar entre el turisme de sol i platja, l'esportiu, l'ecològic o el familiar».

Pel que fa a la perspectiva electoral, Gómez va confessar que està «il·lusionadíssima». «Som gent de seny, de certa edat, amb experiència, i estic convençuda que ens anirà molt bé i que traurem dos regidors sobradament», va dir la líder del PP torrenc, que va voler subratllar, també la presència de persones joves a la seva candidatura. «La gent jove s'implica i té idees, i el PP de Torredembarra ho demostra», va dir la candidata del PP a l'alcaldia.

El president del PP català, Alejandro Fernández, va ser ahir amb Núria Gómez a la presentació del seu equip.
El president del PP català, Alejandro Fernández, va ser ahir amb Núria Gómez a la presentació del seu equip. | TarragonaDigital.com

 

També et pot interessar


Comentaris