Torredembarra celebra amb música el dia internacional contra la LGTBIfòbia

Els actes tindran lloc aquest divendres, 3 de maig, a la plaça del Castell
La bandera LGTBI, penjada en una de les torres del Castell de Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

Amb motiu de la celebració el proper 17 de maig del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, la Regidoria d’Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra, a través del SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones, organitza aquest proper divendres 3 de maig, a la plaça del Castell, un seguit d’activitats per visibilitzar el col·lectiu LGTBI, és a dir, el que inclou persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

 

L'objectiu d'aquesta diada commemorativa és defensar, des de la institució municipal, els drets de les persones sigui quina sigui la seva orientació sexual, segons ha explicat l'Ajuntament de Torredembarra en un comunicat.

 

La Torre tindrà un banc pintat amb els colors de la bandera LGTBI

Els actes s’iniciaran a partir de les set de la tarda, amb la instal·lació a la mateixa plaça del Castell d’un banc pintat amb els colors de l’arc de Sant Martí. El banc romandrà pintat durant tot l’any per visibilitzar el col·lectiu LGTBI. A més a més d'aquesta visible acció a la plaça del Castell, però, aquest és el primer any que s'ha programat una jornada en aquest sentit, amb tot un seguit d’accions per sensibilitzar sobre aquesta temàtica.

 

Tots els actes que es faran a Torredembarra en el dia internacional contra la LGTBIfòbia

D'aquesta manera, doncs, aquest és el programa d'activitats que s'han previst a Torredembarra en aquesta diada del 3 de maig, per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Tots els actes es duran a terme a la plaça del Castell de la Torre:

 

19.00 hores: Parlaments d'associacions: H2O (Col·lectiu Gai, Lesbià, bisexual i transsexual del Camp de Tarragona), ATC llibertat (Associació de transsexuals, intersexuals i transgèneres de Catalunya) i Fundació Enllaç. Tot seguit, instal·lació del banc amb els colors de la bandera LGTBI.

19.30 hores: Concert d'ADE-LA.

20.30 hores: Concert de Jukebox.

 

També et pot interessar