GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els actes d'aquest dissabte, 13 de juliol, de la Festa del Quadre de Torredembarra

A la tarda hi haurà cercavila del seguici infantil
Nens llançant-se per un tobogan aquàtic a Tarragona. | Caralp Mariné

 

Torredembarra celebra aquest cap de setmana la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia. El seu dia àlgid és dilluns, dia 15 de juliol, jornada en què es commemora la processó del quadre de la patrona que, el 1640, va salvar la vila de la pesta. Al llarg de tot el cap de setmana s'han programat activitats diverses per celebrar la Festa del Quadre.

 

 

Tots els actes d'aquest dissabte

Aquests són tots els actes que s'han programat per aquest dissabte, 13 de juliol:

 

  • A partir de les onze del matí, a la plaça de l'Escorxador. Vermut Musical Escorxatrònic amb Xart DJ i remullada del Ball de Diables amb tobogan d'aigua. Si vols, porta el teu inflable i si és el més original t'emportaràs un lot de marxandatge de l'entitat! Preu tirada pel tobogan 0,50 euros. Organitza: Ball de Diables de Torredembarra.
  • A les set de la tarda, des de la plaça de l'Escorxador, passant per la baixada de Sant Antoni, carrer de Santa Rosalia, carrer de Gibert, carrer d'Antoni Roig, plaça de la Font, plaça de la Vila, carrer de Carnisseria, carrer de Freginal, baixada de Sant Antoni i plaça de l'Escorxador. Cercavila del Seguici Popular Infantil, amb el Ball de Diables Infantil, la Virgilieta, la Mulasseta, el Ball de Bastonets, el Ball de Pastorets Infantils, el Ball del Patatuf, el Ball de Cercolets i la Colla Infantil dels Nois de la Torre.
  • En arribar a plaça de l'Escorxador: Presentació de la samarreta de la Festa de Santa Rosalia 2019. Organitza: Agrupació de Balls Populars de Torredembarra.
  • A les nou del vespre, a la plaça del Castell: La Nit Rumbera del Ball de Gitanes, amb Xart DJ i el grup Els Xatus. Organitza: Ball de Gitanes de Torredembarra.
  • A dos quarts d'una de la matinada aproximadament, a la plaça del Castell: Concert a càrrec de la Banda Biruji.