Torredembarra adjudica per 76.000 euros l'enllumenat del tram dels c脿mpings de l'N-340a

La durada de les obres ser脿 d'uns dos mesos
El tram al qual s'afegir脿 enllumenat de l'antiga N-340 a Torredembarra 茅s el que se situa a l'entorn dels c脿mpings, a la zona nord del municipi. | TarragonaDigital.com

 

Un pas m茅s per a la instal路laci贸 d'enllumenat al tram de l'antiga N-340 a Torredembarra que correspon a la zona de l'entorn dels c脿mpings d'aquesta localitat. En els propers dies, l'Ajuntament formalitzar脿 el contracte perqu猫 l'empresa Bosir SA, amb seu social a Tarragona, executi aquesta obra.

 

En total, amb l'IVA incl貌s, el preu de l'adjudicaci贸 茅s de 76.338,90 euros, un import que rebaixa en m茅s de 23.000 euros el pressupost de licitaci贸 establert. La durada del contracte, improrrogable, 茅s de dos mesos, que ser脿 el temps m脿xim de durada d'aquestes obres, que consisteixen a la instal路laci贸 d'enllumenat en un tram de l'N-340 que no en t茅: entre Nova Torredembarra i la rotonda per accedir a Clar脿.

 

Temps fins l'octubre de 2020 per remodelar l'N-340 entre els passejos de la Sort i de l'Estaci贸

El govern anterior de Torredembarra, format per ERC, PSC i Alternativa Baix Gai脿 (ABG), va impulsar un doble projecte de remodelaci贸 de l'antiga N-340. D'una banda, la 'ramblificaci贸' del tram entre el passeig de la Sort i el passeig de l'Estaci贸; de l'altra, la instal路laci贸 d'enllumenat al tram dels c脿mpings.

 

El doble projecte es va engegar perqu猫 restaven 700.000 euros d'un conveni entre Foment i l'Ajuntament de Torredembarra, pel qual el Ministeri pagar脿 l'import de les obres. Ara b茅, des de Foment s'advertia inicialment que, si al mes d'octubre de 2019 les obres no estaven certificades, el conveni 鈥攕ignat l'any 2004鈥 expiraria i es perdrien els diners i l'ocasi贸.

 

Qui va ser la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Torredembarra fins fa poc m茅s d'un mes, Clara Solivellas (ABG), va avan莽ar a BaixGai脿Diari.cat el mes d'abril que, despr茅s de setmanes de negociacions, Foment havia concedit m茅s marge al consistori. Aix铆, el tram entre els passejos de la Sort i de l'Estaci贸 t茅 com a data l铆mit per a la seva certificaci贸 l'1 d'octubre de 2020.

 

Per contra, la il路luminaci贸 del tram dels c脿mpings haur脿 d'estar enllestida l'1 d'octubre de 2019, un termini que previsiblement es podr脿 acomplir at猫s que el contracte ja est脿 adjudicat i es formalitzar脿 properament.