Aparcament del carrer Lleida a Torredembarra

Torredembarra veurà afectada la seva mobilitat per alguns carrers amb obres

També es veurà mofidicada una parada d'autobús pels treballs d'asfaltatge a la zona del carrer de Pere Badia amb carrer de Lleida i al passeig de la Sort en el tram amb el carrer de les Escaletes

L'Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Via Pública i Manteniment, ha anunciat la realització de diferents obres al municipi. Aquestes causaran diverses afectacions a la mobilització en alguns dels carrers torrencs.

En aquest sentit, les primeres obres que tindran una afectació al trànsit seran les de subministrament elèctric a la plaça de la Font, les quals es realitzaran a la zona des d'aquest 21 d'octubre fins al dia 23. 

El 26 d'octubre s'iniciaran les obres d'urbanització del parc del carrer de Lleida. En aquest cas es tallarà el trànsit rodat al mateix carrer entre l'Alt de Sant Pere i el Rodes i només hi podran accedir els veïns que disposin d'aparcament amb gual. Pel que fa als vianants, comptaran amb un pas habilitat. Les obres estan previstes de finalització al mes de febrer i, per aquest motiu, cal retirar els vehicles estacionats en aquesta zona. 

El mateix dia 26 es començaran els treballs d'asfaltatge a la zona del carrer de Pere Badia amb carrer de Lleida i al passeig de la Sort en el tram amb el carrer de les Escaletes. Les diferents línies d'autobusos urbans i interurbans deixaran de fer parada en aquest passeig i els usuaris i usuàries hauran d'utilitzar les parades anteriors o posteriors de la ruta corresponent.

D’altra banda, continuen les restriccions de circulació i d’aparcament per unes obres de subministrament elèctric en un edifici del carrer de Pere Badia amb carrer de Lleida.
 


Comentaris