Imatge d'arxiu de dues persones jugant a pàdel a les pistes esportives de Roda de Berà

Roda de Berà reobre les pistes de la zona esportiva municipal Eixample

Només s'hi podrà accedir amb cita prèvia i complint les mesures d'higiene i seguretat

L'Ajuntament de Roda de Berà reobrirà, a partir d'aquest dimarts, 26 de maig, les pistes esportives de pàdel i tennis de la zona esportiva municipal Eixample 'Les Piscines'. Així ho ha comunicat el consistori rodenc, que ha informat que la reobertura es fa amb algunes limitacions i amb mesures de seguretat i higiene.

Les pistes estaran obertes, de moment, els dimarts i els dijous de 17 a 20 hores, i només s'hi podrà accedir amb reserva prèvia a trucant al telèfon 671 06 36 55 o enviant un missatge de WhatsApp, o bé enviant un correu electrònic a esports@rodadebera.cat.

L'Ajuntament ha comunicat que al tennis i al pàdel, l'activitat està limitat al joc d'un contra un, i que de moment encara no es permet el joc de dobles, per tal de poder garantir la distància de seguretat mínima entre els jugadors. 

Per ara, els usuaris encara no podran fer ús dels vestidors ni dels lavabos, per evitar el risc de contagi. A més, per accedir a les instal·lacions és obligatori dur mascareta, encara que els jugadors se la podran treure mentre practiquin l'activitat esportiva. També s'hauran de complir les mesures d'higiene i de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.


Comentaris