L'Ajuntament de Roda de Berà selecciona el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020

'Retrobaments', l'obra guanyadora, d'Isabel Mondéjar, fa referència a l'atípica i nostàlgica situació viscuda durant el confinament per la Covid-19
L'Ajuntament de Roda de Berà ha triat el disseny guanyador per al cartell de la Festa Major 2020. | ARXIU
 

El jurat del Concurs del cartell i de la portada del llibre de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020 de Roda de Berà es va reunir aquest dimecres 8 de juliol al migdia per debatre i escollir l'obra guanyadora. D'entre els sis dissenys que s'havien presentat participants, l'opció escollida ha estat 'Retrobaments', obra de la dissenyadora gràfica Isabel Mondéjar que fa referència a la dificultat i l'enyorança en temps de confinament.

'Retrobaments', un cartell per recordar en el futur l'atípica Festa Major del 2020

«Hem estat tant de temps sense veure’ns, sense poder abraçar-nos per culpa de la Covid-19, que els retrobaments amb la família i amb els amics ens han marcat molt», ha explicat l’autora. «Volia fer un cartell de Festa Major però que alhora reflectís la peculiaritat del que ens ha tocat viure, i que d’aquí a uns anys, quan mirem aquesta portada, ens transporti a l’any 2020 en què la Festa Major va ser molt diferent».

  

Al disseny dues persones, després de molt de temps, es retroben amb una abraçada molt dolça i ambdues porten mascareta, «sens dubte ha estat, i serà, el més significatiu d’aquest any», ha assegurat Isabel Mondéjar. De fet, tant és així, que la Festa Major d'enguany haurà de ser reprogramada i adaptada a un any molt diferent de la resta per culpa de la Covid-19. L'Ajuntament publicarà aviat el programa d'actes definitiu, que es veurà reduït considerablement per complir amb les mesures de prevenció i de seguretat i evitar contagis.

Cartell 'Retrobaments' de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020 | Isabel Mondéjar

  

El jurat ha estat format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; i Sònia Camí, periodista de Roda de Berà Ràdio, com a vocals. Víctor Blanch, de l’Hotel d’Entitats, ha actuat com a secretari. El premi, un xec de 150 euros, es lliurarà a Isabel Mondéjar durant un acte públic que tindrà lloc el dia 20 d'agost, a les 19 hores, a la plaça dels Pins.

"Atenció: La reacció del Padel Indoor Torredembarra després de la sorprenent troballa" "Roda de Berà habilita aparcaments gratuïts als carrers comercials del nucli urbà"