L'Ajuntament de Roda de Berà suspèn el Carnaval de 2021

La decisió s'ha pres per evitar aglomeracions al municipi i garantir la seguretat
El Carnaval del 2020 va ser el més multitudinari de la història de Roda de Berà | Aj. Roda de Berà

Roda de Berà no tindrà Carnaval el 2021. L'Ajuntament ha decidit suspendre'l, davant la incertesa provocada per la pandèmia del coronavirus. Així doncs, Roda de Berà no tindrà rues ni carrosses de Carnaval, per tal d'evitar aglomeracions de persones als carrers del municipi i per garantir la seguretat de tots els participants i del públic assistent. 

La decisió s'ha pres amb antelació perquè les colles de Carnaval comencen els preparatius per a les rues amb almenys sis mesos abans de la festa. Amb aquests mesos, proposen projectes i preparen els vestits, construeixen les carrosses i elaboren i assagen les coreografies. Així doncs, per evitar que les colles inverteixin esforços en va, el consistori ha decidit prendre aquesta decisió ara.

El passat mes de febrer Roda de Berà va viure, precisament, el seu Carnaval més multitudinari dels que mai havia viscut. Hi van participar més de 1.600 persones i 21 carrosses. Per això, regidora de Festes i Cultura de l'Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré, ha assegurat que «comencem a pensar en el Carnaval del 2022, amb el desig que la situació epidemiològica hagi evolucionat positivament i ens permeti poder celebrar una festa encara més lluïda».

"Roda de Berà: Els restauradors del municipi reben una gran notícia en temps de crisi" "Obert el termini de presentació del concurs literari 'Roca Plana' Baix Gaià!"