Anna Magrinyà.

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Anna Magrinyà de falsificar uns 100 documents

El consistori torrenc demana explicacions i una actuació en conseqüència a la regidora

L'escàndol al voltant d'Anna Magrinyà, regidora de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Torredembarra, va en augment. L'Ajuntament de Torredembarra demana una explicació pública a l'edil, després de ser coneixedors de la pràctica que realitzava Magrinyà per absentar-se laboralment amb certificats municipals a òrgans col·legiats, els quals, són falsos.

Pràctiques d'aquest tipus «malmeten la imatge de Torredembarra»

Anna Magrinyà hauria utilitzat justificants amb certificats municipals de manera reiterada i dilatada en el temps. Segons l'Ajuntament de Torredembarra, després que se situes el nombre de documents als voltants de la quarantena, la xifra estaria rondant el centenar de certificats de sessions plenàries inexistents o bé de juntes de govern, on, en ser regidora a l'oposició, no hi ha assistit mai. 

El consistori torrenc explica que els certificats són falsos per dos fets: el seu contingut i les signatures dels fedataris públics que hi consten. A més, la regidora postconvergent utilitzava fraudulentament l'escut oficial de l'Ajuntament.

Ple Municipal de Torredembarra.
El ple ordinari del mes de novembre es va celebrar el vespre del dijous, dia 21. | Gerard Recasens

El secretari municipal, Rafael Orihuela, va posar en coneixement d'aquests fets a la Fiscalia del Vendrell i a l'ens municipal. En aquest sentit, durant aquest dimecres, 11 de desembre, es va presentar l'escrit a la Fiscalia.

Per l'Ajuntament de Torredembarra, independentment del recorregut judicial que tingui el cas d'Anna Magrinyà, aquest tipus de pràctiques «són èticament reprovables i malmeten la imatge de Torredembarra, del seu Ajuntament, dels polítics i polítiques i dels treballadors i treballadores públics», argumenten des del consistori. Així mateix, afegeixen que «qui actuï d'aquesta manera, no pot representar Torredembarra ni formar part de la Corporació Municipal». Per aquest motiu, es demana una explicació pública a la regidora Anna Magrinyà i que actuï en conseqüència dels fets.


Comentaris
Jaume Xufré
Aixo es una vargonye ! !! Tindria de dimiti si aixo fos un pais normal
Alex Marti
Doncs amb aquesta gent volem fer un pais millor? Truqueu a Puigdemon que ho sapigue i la foti patada al cul.
Mario
Otra que tendra tiempo para ir al gimnasio con el masegue ese. que pais de mangantes y corruptos