L'Ajuntament de Torredembarra busca dos tècnics i diversos monitors

El consistori ja ha publicat les bases de les places ofertades
La façana de l'Ajuntament de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Gerard Recasens

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra ha aprovat, en les darreres setmanes, obrir dos nous processos selectius. D'aquesta manera, el consistori engega el procés per fitxar dos nous treballadors per incoporar-se a la seva plantilla. Es tracta de dos perfils tècnics, el primer de Tècnic d’Administració General d’Urbanisme, i un segon d'inspector d'obres.

 

A més, en paral·lel, des de la Regidoria d'Esport del consistori torrenc també s'ha obert el període per buscar monitors esportius de cara al campus que s'organitza habitualment coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

 

Dues places tècniques per a l'Ajuntament de Torredembarra

El passat 23 de gener, la Junta de Govern local va aprovar les bases específiques que han de regir el procés selectiu per a cobrir, amb caràcter funcionari interí, una plaça de Tècnic d’Administració General d’Urbanisme mitjançant concurs-oposició lliure. El termini de presentació d’instàncies serà de l’1 al 20 de febrer, amb tots dos dies inclosos. Les bases ja estan disponibles i es poden consultar en aquesta adreça.

 

Aquest dimecres, 30 de gener, s’han aprovat, a més a més, les bases que regiran el procés de selecció per a cobrir la plaça d’Inspector d’Obres, amb caràcter funcionari interí, mitjançant concurs-oposició lliure. El termini de presentació de les instàncies serà de vint dies naturals a partir de l'endemà de la publicació al BOPT, que encara no s'ha produït. Les bases específiques es poden consultar al web municipal, a l'apartat treball 'Processos municipals de selecció / Interinitats i borses de treball'.

 

Busquen monitors d'esport per a Setmana Santa

Torredembarra comptarà, de nou, amb un Campus Multiesport durant la Setmana Santa que organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès i que tindrà lloc del 15 al 18 d’abril.

 

La Regidoria d’Esport, que treballa en la preparació del Campus, fa una crida a aquelles persones que vulguin treballar-hi aquest any. Es busquen monitors esportius donats d’alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC) i que disposin de certificat d'absència de delictes sexuals. Els interessats poden enviar currículum a esport@torredembarra.cat abans del 29 de març.   

 

També et pot interessar

Acaben les obres del pont per a vianants de Baix a Mar, a Torredembarra

Torredembarra estudiarà quant costa tornar a instal·lar l'Alfa i Omega al bloc