L'edifici de l'antic consistori torrenc llueix, de nou, la pancarta de «llibertat presos polítics»

L'Ajuntament de Torredembarra penja de nou la pancarta reclamant la «llibertat presos polítics»

La proclama llueix a l'edifici de l'antic consistori torrenc

Un cop passades les eleccions generals d'aquest diumenge, 10 de novembre, els diferents ajuntaments, d'arreu del territori, governats per formacions independentistes recuperen la pancarta reclamant la «llibertat presos polítics». Aquest cop ha sigut l'Ajuntament de Torredembarra qui ha recuperat la proclama i el cartell es pot veure a la façana de l'antic consistori torrenc.

La notícia es coneix l'endemà que  l'Ajuntament de Tarragona recuperés, també, la pancarta dels «presos polítics», pancarta que va haver de retirar per ordre de la Junta Electoral de Zona, qui considera que aquest tipus de pancartes vulneren la neutralitat institucional que han de mantenir les administracions, especialment en període electoral. 

Torredembarra va retirar la pancarta arran d'una denúncia de Ciutadans

Torredembarra va retirar la pancarta el passat 11 d'octubre, arran d'una denúncia interposada davant la Junta Electoral per part de Ciutadans. Els taronges argumenten que aquest tipus de cartelleria es tracta de «pancartes i simbologia partidista».

Ciutadans va interposar la denúncia contra els consistoris de Tarragona, Reus, Valls, la Selva del Camp, Torredembarra, Tortosa, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar. En total, vuit ajuntaments d'arreu de la demarcació de Tarragona que estan governats per formacions independentistes.