Pla obert dels terrenys on es construirà la comissaria dels Mossos d'Esquadra, a Torredembarra

Torredembarra ultima el traspàs dels terrenys de la futura comissaria dels Mossos a la Generalitat

El ple ordinari d'aquest dijous aprovarà el tràmit | El nou edifici serà una realitat a principis de 2022

La construcció de la futura comissaria  dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra  segueix superant entrebancs i és cada cop més propera. L'Ajuntament torrenc desencallarà  aquesta setmana un dels darrers tràmits  previs a l'inici d'obres: la transmissió de la titularitat dels terrenys municipals on s'aixecarà la comissaria a mans de la Generalitat, que és qui assumirà la inversió. El traspàs s'aprovarà en el ple ordinari d'aquest dijous, 22 d'abril, i no perilla en un municipi on el govern gaudeix de majoria absoluta.

La finca  en qüestió frega els 2.000 metres quadrats de superfície i està ubicada a la urbanització 'Nova Torredembarra', més concretament al carrer dels Bonafilla. L'alcalde de Torredembarra,  Eduard Rovira, considera que el tràmit «s'encara a la recta final» del projecte, on la Generalitat té previst iniciar les obres  durant el segon semestre d'aquest any. Si tot va bé i es respecten els terminis, la nova comissariaja seria una realitat durant el primer trimestre de 2022, quan ja podria entrar en funcionament.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

També en matèria de seguretat, el mateix plenari de dijous es resoldrà amb la sol·licitud a Interior de l'autorització definitiva per subscriure l'acord de col·laboració entre els ajuntaments de Torredembarra, Altafulla i Creixell per a la prestació dels serveis de la policia local, una gestió que necessita el vistiplau de la conselleria catalana, com a responsable de la coordinació dels cossos de policia local.