L'alberg d'Altafulla, preparat per acollir persones vulnerables a la Covid-19

Les 24 places es destinaran a cobertura social i protecció davant el virus | És l'únic alberg de la demarcació amb aquest fi

Les 24 places d'allotjament de l'alberg d'Altafulla es troben des d'aquest dimarts, 7 d'abril, a disposició de persones vulnerables a la Covid-19 o de professionals de residències de gent gran que necessitin allotjament temporal i que no puguin tornar als seus domicilis per motius de prevenció sanitària. En funció de les peticions rebudes, s'aniran assignant els espais.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Altafulla serà l'únic alberg de Tarragona destinat a aquest fi, de moment, si bé el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ja ha obert més d’una desena d’espais com a equipaments d’urgència per la crisi sanitària de la Covid-19. Des del Govern s'indica que aquestes instal·lacions ofereixen un espai de descans i aïllament a professionals de residències de gent gran, acullen a infants amb familiars malalts, i de moment, allotgen més de 70 persones de col·lectius vulnerables.

L'alberg d'Altafulla, l'únic de Tarragona habilitat per acollir col·lectius vulnerables

D'aquesta manera, l'alberg situat a la Vila Closa del municipi roman des d'aquest dimarts a disposició de les necessitats d'Afers Socials per acollir persones que necessitin, de manera extraordinària, fer ús del servei habilitat de manera gratuïta per l'administració catalana. 

"🎦 Ajornen el FIC-CAT 2020 i desvetllen la nova data del festival de cinema" "💕📹VÍDEO: Emotiva sorpresa a un avi de Torredembarra que feia 100 anys en ple confinament"