Joan Morlà, alcalde del Catllar.

L'alcalde del Catllar, a judici imputat per prevaricació

El republicà Joan Morlà va declarar davant el jutjat d'Instrucció el 17 de desembre de l'any passat | Morlà assegura que han comprovat que «el conveni que dona la potestat sancionadora als Mossos segueix vigent»

L'alcalde del Catllar, el republicà Joan Morlà, continua el seu mal tràngol judicial. El mes de maig de l'any passat, un dia abans de les eleccions municipals, un soci de l'anterior govern municipal d'aquest poble del Tarragonès, Ilé Gomis, de Junts pel Catllar, va presentar un escrit davant de la fiscalia denunciant un suposat cas de prevaricació de Morlà. Els fets, en concret, apuntaven que el batlle no hauria tramitat diverses multes de trànsit imposades pels vigilants del municipi.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El batlle d'ERC va declarar el 17 de desembre de l'any passat davant el jutjat d'Instrucció de Tarragona. Joan Morlà, en declaracions a aquest mitjà, ha volgut remarcar que «imagineu la confiança que té l'acusació en aquest cas que el seu advocat no es va presentar». Així mateix, Morlà ha remarcat que «tenim un conveni vigent, hem comprovat la seva vigència i ens ho han confirmat, que va signar l'aleshores director del Servei Català de Trànsit mitjançant el qual la potestat sancionadora al nostre municipi la tenen els Mossos d'Esquadra».

«El conveni es va signar l'any 2002. A partir d'aquí jo ja no tinc gran cosa més a dir» ha reblat l'alcalde del municipi del Catllar. Segons diferents informacions publicades, també haurien declarat, vinculats a aquest cas, l'únic vigilant municipal de la plantilla del consistori i faltaria per prestar declaració el secretari municipal de l'Ajuntament del Catllar