Alerten d’un nou mètode de robatori detectat a Creixell

Simulen que han tingut alguna mena d’accident, un d’ells està ferit i l'altre l'intenta reanimar
Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra. | TarragonaDigital

 

 

Uns veïns de Creixell van ser víctimes recentment d’un intent de robatori amb un nou mètode. Es tracta d’un sistema en què els lladres simulen que han tingut alguna mena d’accident, un d’ells està ferit i l'altre l'intenta reanimar.

 

En el cas de Creixell, dos veïns estaven circulant de nit en cotxe per l’entrada del municipi que dona a la Pobla de Montornès. Mentre conduïen, van veure una furgoneta mal aparcada de color gris i, a fora, un jove sense samarreta estirat a terra i una dona rossa que semblava que l’estigués socorrent.

 

En veure l’escena, que semblava que el noi hagués tingut un accident o l’estiguessin reanimant, el conductor va aturar el cotxe en sec i van fer la intenció de baixar del cotxe per oferir ajuda. Abans que poguessin baixar del cotxe, però, el jove que estava estirat a terra es va aixecar ràpidament i va intentar obrir les portes del cotxe. Els ocupants del turisme, per sort, van ser a temps de tancar les portes amb el dispositiu de seguretat i van marxar del lloc.

 

A continuació, les víctimes de l’intent de robatori van avisar els seus pares per tal que evitessin caure en el parany, ja que també havien de passar per aquell lloc. Efectivament, quan els lladres van veure un altre cotxe, el jove va tornar a estirar-se a terra per repetir la mateixa escena.

 

Diversos veïns de Creixell afirmen haver vist el jove sol o la parella en aquella zona. Sovint han vist com el jove sembla anar sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents, caminant pel mig de la carretera a les fosques. La Policia Local de Creixell ja ha estat avisada del succés i han informat que si algú n’és víctima o veu l’escena, que truqui a la policia municipal, als Mossos d’Esquadra o al 112 ràpidament.