Àlex Cañas serà finalment el número 5 de l'EINA a les eleccions a Altafulla

Joan Garcia cau finalment de la candidatura dels republicans
Àlex Cañas serà finalment el número 5 de la candidatura de l'EINA a l'Ajuntament d'Altafula. | BaixGaiàDiari.cat

 

Àlex Cañas ocuparà finalment la posició número 5 de la candidatura de l'EINA a l'Ajuntament d'Altafulla en les eleccions del proper 26 de maig. Així ho ha oficialitzat aquest divendres, 15 de febrer, la formació que aglutina l'esquerra independentista altafullenca i que actualment lidera l'oposició al consistori, davant del govern que formen Alternativa Altafulla i el PDECat.

 

Cañas és un dels fitxatges estrella de la llista de Jordi Molinera per a les properes eleccions. Vinculat als Castellers d'Altafulla, al Grup de Diables de la localitat i al Centre d'Esports, i altafullenc de tota la vida, Àlex Cañas havia de ser el número 7 de la llista d'EINA, però finalment ascendeix fins al número 5 de la candidatura.

 

Joan Garcia, que havia de ser número 5 de l'EINA, cau de la llista

Ho fa després de la renúncia de qui havia d'ocupar aquesta posició, Joan Garcia, que ha preferit limitar la seva acció a l'independentisme a escala de l'activisme social i desmarcar-se de la política institucional, segons ha explicat a aquest mitjà l'alcaldable de l'EINA, Jordi Molinera, que ha remarcat el caràcter «republicà i independentista, però alhora molt altafullenc» de la seva candidatura. D'aquesta manera, Joan Garcia cau de la llista electoral de l'EINA i el número 7 que deixa vacant Àlex Cañas l'ocuparà el nom d'Albert Pardo.

 

Així doncs, amb els canvis de darrera hora, la llista de l'EINA durà Jordi Molinera com a número 1, Alba Muntadas de 2, Dani Franquès al tercer lloc, Gemma Maymó al 4, Àlex Cañas al 5, Lou Arans al 6 i Albert Pardo al número 7. Són els noms dels candidats que la formació republicana ha publicat fins ara, a l'espera de completar la candidatura fins al lloc 13.

 

Vuit candidatures a l'Ajuntament d'Altafulla

Hores d'ara, aquest és l'estat de les candidatures a l'Ajuntament d'Altafulla per a les pròximes eleccions:

 

  • Alternativa Altafulla (Fèlix Alonso)
  • EINA (Jordi Molinera)
  • Junts per Altafulla (Hèctor López Bofill)
  • PSC (Inma Morales)
  • Ara Altafulla (Natàlia Sanz)
  • Ciutadans (candidat per confirmar)
  • PP (candidat per confirmar)
  • Podem, a l'espera de si finalment es presenta en solitari o no.

 

També et pot interessar