Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÉS SANT MAGÍ!

Tarragona celebra avui la seva Festa Major petita

ATENCIÓ

Demanen quatre anys de presó per al conductor del brutal accident de la T-11 de l'any passat

L'Altacústic, un èxit de públic la Vila Closa d'Altafulla

S'hi han reunit fins a 8.000 persones, segons l'organització
El concert de Judit Nedderman, un dels més destacats del festival. | Festival Altacústic / Jean Segovia

 

L'Altacústic d'Altafulla ha tornat a ser un èxit i ha aprovat l'examen de la consolidació després de cinc anys celebrant-se. Segons l'organització del festival, que ha tingut lloc a diferents espais de la Vila Closa al llarg del cap de setmana passat, unes 8.000 persones han passat pels diversos concerts que han tingut lloc a Altafulla. El més destacat va ser el de Judit Neddermann, que va actuar dissabte al vespre a l'Espai Església, i que va reunir vora un miler de persones.

 

Altacústic, èxit de públic

Però no tan sols el concert de Judit Nedermann va ser un èxit, sinó que la resta d'actuacions també van satisfer les expectatives de l'organització. Per la Vila Closa altafullenca van passar-hi el Petit de Cal Eril, Minova, Xarim Aresté, Nyandú i The Unfinished Sympathy, que van reunir una quantitat important de públic.

 

Un altre dels trets positius que destaca l'organització és l'allargament del festival un dia més, i l'èxit dels concerts que es van programar dijous a la nit. Tot i que la de dissabte és la més multitudinària, es mostren contents amb les xifres que, any rere any, fan que creixi i es consolidi la nit dels dijous.

 

A més, l'organització també aplaudeix l'èxit de formacions noves. Descobrir noves veus és un altre dels objectius del Festival Altacústic, i en el cas d'enguany, les actuacions musicals de Marie Chain (de Berlín) i Henry and The Waiter (procedents de Frankfurt) van ser un encert.

 

Un Festival Altacústic consolidat a la Vila Closa

L'èxit del certamen musical també l'aplaudeix l'Ajuntament d'Altafulla. La seva regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha manifestat que una de les màximes prioritats de l’organització és «seguir consolidant la proposta i afegir els elements que calguin per anar millorant any rere any», i ha subratllat que l'Altacústic gaudeix, cinc anys després que nasqués, de «molt bona salut».

 

Un dels objectius de cara a les properes edicions serà la combinació d'actuacions més multitudinàries amb altres cites de petit format, en què es pretendrà maridar la música amb la gastronomia i l'entorn. Serà, però, a partir de l'any vinent.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris