altafulla

Altafulla arrencarà l'arbre del centre mèdic aquest dimarts

Els problemes que generen les seves arrels, fulles i els estornells que hi conviuen són la raó de la retirada

L'arbre que s'aixeca a tocar de la porta del centre mèdic d'Altafulla desapareixerà de forma definitiva en qüestió d'hores.L'Ajuntament del municipi ha confirmat aquest dilluns, 26 d'agost, que demà a primera hora del matí procedirà a retirar-lo per les molèsties que genera, i que han originat queixes des del mateix consultori.

Les arrels, cada cop més grans, ja han malmès part de la vorera i de la plaça del consultori —anomenada 'plaça de l'1 d'octubre' des de l'any passat perquè el CAP va ser un dels centres de votació—. A més, el pes de l'arbre sobre la teulada de l'edifici i la brutícia que generen les fulles i els excrements dels estornells que hi conviuen són altres dels factors més incòmodes, especialment en els dies de pluja que fan relliscar.

L'Ajuntament d'Altafulla retirarà l'arbre del consultori mèdic aquest dimarts al matí

La intenció del consistori és no demorar l'actuació, que es produirà aquest dimarts al matí. Com a efecte col·lateral, la Policia Local ja ha avisat que el carrer Mainada romandrà tallat al trànsit entre les 08.00 i les 14.00 hores per procedir als treballs de retirada de l'arbre, i que s'habilitarà una ruta alternativa pel camí de les Bruixes. Tampoc es podrà aparcar a la zona.

L'Ajuntament ha decidit la retirada de l'arbre, opció permanent i definitiva, per davant d'altres possibles alternatives a solucionar els problemes que generava per als usuaris i treballadors del centre mèdic.


Comentaris