GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Altafulla adequa la seva platja de cara a la Setmana Santa

Els treballs s’han centrat en la redistribució i anivellament de la sorra a la zona del Fortí, un dels punts més afectats aquesta temporada pels temporals de llevant
Aquests dies s'estan practicant treballs de preparació a la platja d'Altafulla per tal d'adequar-la a la temporada de Setmana Santa. | TarragonaDigital.com

 

L’Ajuntament d’Altafulla ha realitzat en els darrers dies la situació de la platja del municipi. D'aquesta manera, segons s'ha informat des del mateix consistori, s'han fet diversos treballs de redistribució i anivellament de la sorra de la platja aquest dimarts i dimecres, 16 i 17 d'abril.

 

Aquesta és una actuació que el consistori altafullenc posa en marxa cada any per aquestes dates amb la voluntat d’oferir a vilatans i turistes un espai en les millors condicions possibles durant la Setmana Santa, ara que s'acosten els cinc dies àlgids d'aquesta festivitat, que són festius per a bona part de la població.

 

El Fortí, una de les zones més afectades per les llevantades d'aquesta temporada

L’actuació que s'ha practicat en els darrers dies se centra a la zona del Fortí, que és un dels punts més afectats aquesta temporada pels temporals de llevant que s'han produït i que tan sovint deixen petjada a la platja del municipi. 

 

El cert, però, és que en el darrer hivern, les conseqüències de les llevantades no han estat tan severes com altres temporades i aquest cop la platja presenta una situació de força normalitat en comparació, per exemple, amb l'estat en què es trobava poc abans de la Setmana Santa de l'any 2018.

 

Des de l'Ajuntament d'Altafulla ja han avançat, això sí, que encara caldrà esperar uns mesos per decidir si serà necessari o no actuar a la platja de cara a l’estiu. L’arribada i la magnitud de possibles nous temporals serà el que determinarà la urgència d’una nova actuació del departament de Costes i del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

 

Els efectes de les llevantades afecten de ple la platja d'Altafulla i, de fet, sobre la taula hi ha el debat d'un canvi de model o bé d'una perpetuació de l'actual tot i els problemes. Aquest mitjà en va parlar fa uns mesos.

 

També et pot interessar