Pla general de la platja d'Altafulla

'Altafulla: Tot és possible', la nova sèrie rodada al municipi que veurà la llum a finals d'any

Dos cineastes barcelonins encapçalen el projecte, de quatre capítols | El 27 de desembre es podrà veure al poble amfitrió

«Altafulla no és només un decorat». Així presenta l'equip d' 'Altafulla: Tot és possible' el seu projecte: una sèrie  d'entreteniment de quatre capítols inspirada i rodada al municipi del Baix Gaià durant bona part de l'any 2016. Després d'una llarga postproducció, l'audiovisual ja està enllestit i veurà la llum el pròxim 27 de desembre en una estrena especial al propi poble amfitrió, a l'espai de l'escola La Portalada. Encara és aviat per saber si la sèrie arribarà també a la pantalla gran un cop passi a disposició del públic general.

La sèrie, impulsada per dos joves cineastes  barcelonins i que ha comptat amb la participació de vora les 200 persones, narrarà les històries d'un grup d'amics a cavall entre la localitat marinera i una fictícia Sant Feliu. La sèrie s’ha volgut «descentralitzar de les històries habituals de les grans ciutats», asseveren els responsables, i les constants imatges i ubicacions  dels espais més característics de la vil·la seran un dels grans atractius de la sèrie que està a punt d'estrenar-se. Ja no és notícia que l'atractiu innegable d'Altafulla torni a seduir les càmeres.