Imatge del tram de Botigues de Mar, de la platja d'Altafulla, sense sorra

Altafulla treballa per dotar de sorra el tram de platja a Botigues de Mar

Costes realitzarà una aportació de sorra entre dimarts i dijous

Els veïns i veïnes que en els darrers dies han visitat el passeig marítim d'Altafulla  s'han endut un ensurt dels grossos. Al tram de Botigues de Mar, la manca de sorra arriba fins al passeig. Una imatge que ha aixecat una certa polseguera a les xarxes socials.

Tanmateix, l'equip de govern, segons ha informat a TarragonaDigital, ja ha posat fil a l'agulla. Des del consistori han explicat que «entre dimarts i dijous hi haurà una aportació de sorra per part de  Costes  que anirà especialment en aquest tram de Botigues de Mar». 

Les llevantades, un dels motius de l'actual situació

Preguntats pels motius que han comportat l'actual situació, l'Ajuntament d'Altafulla ha respost que «són les  conseqüències  del  temporal Glòria i les darreres llevantades. Cada any passa el mateix». Per fer front a aquesta situació, l'equip de govern ha impulsat «un nou pla de gestió sostenible que s'ha començat enguany on, a cada extrem de platja, hi ha dos  reservoris de sorra per tal de distribuir-la en aquest punt». «A banda», han afegit les fonts consistorials, «de la que pugui aportar Costes».