GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Anna Magrinyà presenta dijous la candidatura de JxCat a Torredembarra

L'acompanyarà la consellera Àngels Chacón i el diputat Eusebi Campdepadrós
Anna Magrinyà, candidata de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Torredembarra, serà presentada aquest divendres. | Cedida

 

Junts per Catalunya, la candidatura que lidera Anna Magrinyà a Torredembarra, presentarà aquest dijous, 25 d'abril, el seu equip a l'establiment Sal i Sucre, situat al carrer d'Antoni Roig, al centre de la localitat. Magrinyà estarà acompanyada per Maria Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Ocupació; i pel secretari primer de la Mesa del Parlament i diputat de JxCat, Eusebi Campdepadrós. La cita serà a dos quarts de nou del vespre.

 

Desvelada la candidatura de Junts per Catalunya - Torredembarra a les eleccions municipals 2019

Dijous, Magrinyà presentarà el seu equip, però el cert és que aquest dimecres, 24 d'abril, ja s'han fet públics els noms que l'acompanyaran a la seva candidatura. Josep Maria Calvet, arquitecte tècnic de professió, serà el seu número 2. Magrinyà ha fet una aposta jove al tercer i quart lloc, amb Xavier Suárez, de 28 anys, i Jovita Baltasar, de 29, respectivament. Marc Francesch ocuparà el cinquè lloc de la candidatura.

 

La llista la tanca l'exregidor per CiU i VUT, Octavi Solé, i també en formen part altres persones com el també exedil Francesc Ortiz o qui va ser número 3 de Magrinyà el 2015, Domènec Belis, que ocuparà ara la posició 13 de la candidatura.

 

Més enllà dels noms, aquest dijous serà la primera oportunitat per veure conjuntament l'equip que forma la candidatura electoral de Junts per Catalunya a Torredembarra. La cita serà a Sal i Sucre, establiment situat al carrer d'Antoni Roig de Torredembarra, a partir de dos quarts de nou del vespre.

 

Dijous, un acte d'ERC per a les generals

El mateix dijous, a les vuit del vespre i a Cal Maiam, ERC celebra un acte preelectoral enfocat, en aquest cas, a les eleccions generals de diumenge. Hi intervindran, a banda de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el conseller d'Ensenyament, el torrenc Josep Bargalló, i la diputada dels republicans Najat Driouech.

 

També et pot interessar