Ferida una nena de set anys en ser atropellada a Torredembarra

Els fets es van produir aquest dimarts a la nit
El SEM va traslladar la nena a l'Hospital de Santa Tecla. | Cedida

 

Una nena de set anys ha estat atropellada aquest dimarts, 24 de juliol, a darrera hora del vespre, a Torredembarra. Els fets s'han produït al carrer de Barcelona, molt a prop, per darrere, del supermercat que Caprabo té obert a la vila. Corrien les nou de la nit quan es va produir aquest atropellament.

 

La nena va caure, ferida a causa de l'impacte rebut, i presenta lesions a les cames, tot i que es desconeix la gravetat d'aquestes lesions. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar el Sistema d'Emergències Mèdiques —que la va traslladar ràpidament cap a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, a Tarragona— i també diversos efectius de la Policia Local de Torredembarra.

 

Un altre atropellament

Tot just també aquest dimarts, però en aquest cas al migdia, es produïa un succés similar a la ciutat de Tarragona. En aquest cas, però, l'atropellament era molt més greu. Els fets van tenir lloc poc abans de la una de la tarda, al carrer de Llorenç de Villalonga, situat al barri de la Vall de l'Arrabassada. Segons ja va explicar TarragonaDigital.com, una dona de 72 anys va resultar ferida en estat molt greu de resultes d'aquest atropellament.

 

El conductor del vehicle que, malauradament, va acabar envestint la dona ferida, era un home de 81 anys d'edat, que va explicar a la Guàrdia Urbana de Tarragona que la dona havia creuat per un lloc on no podia fer-ho, segons la normativa de circulació. Explicava que no havia tingut temps de reaccionar i que, finalment, va acabar atropellant la dona. L'home va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia que se li van practicar.

 

Després de rebre la primera atenció mèdica 'in situ', el Sistema d'Emergències Mèdiques, que es va traslladar al lloc on es van produir els fets amb dues dotacions, va evacuar la dona ferida fins a l'Hospital de Joan XXIII en estat molt greu. La Guàrdia Urbana de Tarragona també va traslladar-se al punt de l'atropellament amb diverses patrulles per tal de fer-se càrrec de la investigació pertinent, atès que l'accident es va produir en via urbana; dins de la ciutat.