Torredembarra crearà una aula d'alfabetització digital

L’aportació de 4.500 euros de CaixaBank facilitarà l’adquisició de set ordinadors, un projector i una pissarra
L'alcalde Eduard Rovira i la regidora d'Acció Social Margaret Rovira signen l'acord amb responsables de CaixaBank. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Torredembarra crearà una aula d'alfabetització digital dirigida a persones nouvingudes o que es trobin en situació d'atur. L'Obra Social La Caixa col·laborarà amb l’Ajuntament de Torredembarra per a crear aquesta aula d'alfabetització digital dirigida a les noves oficines de la Regidoria d'Acció Social, que des de la primavera passada es troben al carrer de Lluís Companys.

L'obra social La Caixa dona suport a la iniciativa amb 4.500 euros

L'entitat bancària, a través de la seva obra social, aportarà un total de 4.500 euros que facilitaran l’adquisició de set ordinadors, un projector i una pissarra. Amb la creació d'aquesta aula es pretén millorar l'atenció a les persones aturades i persones nouvingudes inscrites als serveis d'orientació laboral i de primera acollida.

En aquesta línia, es realitzaran accions formatives per a grups reduïts, donant resposta així a la necessitat de suport en l'alfabetització digital tant en els tràmits relacionats amb aquests serveis com en d’altres àmbits a partir de diferents microformacions, com ara càpsules formatives o tallers, entre altres activitats.

La signatura del conveni entre l'Obra Social la Caixa i l'Ajuntament de Torredembarra es va dur a terme el passat dijous, dia 21 de novembre, amb la presència de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; la regidora d'Acció Social, Margaret Rovira; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez, i el director de l’oficina de Torredembarra, Marc Gómez.

"🏊 LA TORRE: El govern planifica la cobertura de la piscina" "🔴 ALTAFULLA: Millores importants al consultori mèdic"