GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Buch aplaudeix el descens de delictes i l'augment de detencions a Altafulla

Les darreres dades indiquen un descens del 6% dels delictes a la vila
El conseller d'Interior, Miquel Buch, amb l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso. | Gerard Recasens

 

A Altafulla han disminuït un 6% els delictes i han augmentat un 33% les detencions en el darrer any. Aquestes són les dades que s'han presentat aquest dimecres, 31 d'octubre, al matí, a la Junta Local de Seguretat del municipi, que ha presidit el conseller d'Interior, Miquel Buch, amb l'alcalde Fèlix Alonso. La trobada també ha servit per aprovar el Pla Local de Seguretat a Altafulla. El conseller Buch ha destacat que «Altafulla es un municipi on es pot viure amb molta garantia de seguretat».

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, han presidit aquest dimecres la junta local de seguretat. | ACN

 

El conseller Buch presideix la Junta Local de Seguretat d'Altafulla

Miquel Buch ha valorat positivament les dades exposades al llarg de la reunió de la Junta Local de Seguretat a la vila altafullenca. «Hi ha hagut una molt bona feina de coordinació i col·laboració entre la Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra», ha valorat el conseller Buch.

 

«Una col·laboració reactiva, però també preventiva; i no tan sols pel que fa a fets penals, sinó també a controls policials, mesures de prevenció, etc.», ha reblat el conseller. «Les bones dades policials demostren la bona feina que s'està fent», ha destacat Buch.

 

En la reunió d'aquest dimecres, 31 d'octubre, també s'ha donat el vistiplau al Pla Local de Seguretat, que traça les línies a seguir en els propers anys pel que fa a la seguretat al terme municipal d'Altafulla. El conseller d'Interior ha «felicitat» el consistori per aquest pla i ha apuntat que «els cossos policials no actuen en funció d'on bufa el vent, sinó perquè hi ha una feina prèvia que poden consultar els veïns, perquè el pla és públic».

 

Alonso destaca que «Altafulla és un poble molt tranquil»

Al seu torn, l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, ha remarcat que «Altafulla és un poble segur i molt tranquil». «Les xifres són molt bones en comparació amb altres municipis de Catalunya», ha dit. «La tranquil·litat en aquest poble és manifesta, i la gent no té sensació de perill per fets delictius puntuals, que nosaltres ni tan sols patim», ha fet gala Alonso.

 

Pel que fa a les seves preocupacions sobre seguretat, Alonso només ha destacat «algunes qüestions relacionades amb l'incivisme, com a molts altres pobles» i, en especial, «aquells autoanomenats ocupes que se n'aprofiten i cometen delictes, perquè nosaltres amb les persones que ocupen perquè es troben en dificultats econòmiques no tenim cap problema».