'Ranxets, la cuina a Torredembarra'

Més de mil menús servits en les jornades de 'Ranxets, la cuina a Torredembarra'

El pròxim 11 de desembre es durà a terme el sorteig de deu lots consistents en una cistella de productes de proximitat

Les Jornades Gastronòmiques dels ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ que s’han celebrat al municipi han servit un total de 1.042 menús. En aquesta ocasió hi han participat 10 restaurants, amb menús que oscil·laven entre els 25 i els 36 euros. L’edició d’enguany va arrencar el 15 de novembre i es va allargar fins aquest mateix diumenge, dia 8 de desembre, amb la participació dels restaurants  Cal Silver, Can Lluís, El Capitán, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Delícias, Las Palmeras, La Serra, La Terraza i La Xeriueta.

Encara falten, però, els sortejos

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les jornades, que han estat organitzades per les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats del consistori torrenc, però, encara cuegen. El pròxim 11 de desembre es durà a terme el sorteig de deu lots consistents en una cistella de productes de proximitat, un llibre de receptes 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' i 2 tiquets per a la Mostra Gastronòmica dels Ranxets.

Per poder participar en el sorteig  és necessari haver fet tres menús diferents entre els restaurants participants i haver obtingut els corresponents segells, omplir la butlleta  i haver-la dipositat en el termini indicat, que expirava aquest dilluns, a la bústia de la Regidoria de Turisme.

Un pont de la Puríssima en què més de 100 persones han visitat el far

D’altra banda, aquest pont de la Puríssima que deixem enrere, entre el 6 i el 8 de desembre, s’han realitzat visites guiades al far de Torredembarra amb la participació de 111 persones, provinents de diferents poblacions de les comarrques de Tarragona, Barcelona, Lleida i les illes Balears.