La Nit de Bruixes omple la Vila Closa d'Altafulla amb 9.500 visitants

La jornada de dissabte va concentrar el major gruix de visitants
L'alcalde Molinera i la regidora Natàlia Sanz van obrir la fira el passat divendres a la tarda. | Àngel Ullate

 

Unes 9.500 persones van visitar la 19a edició de la Nit de Bruixes d’Altafulla, que es va celebrar el cap de setmana passat 28 i 29 de juny a la Vila Closa, que es va tornar a vestir de màgia i bruixeria. El mercat de parades, les xerrades, exposicions, els rituals, tarots, tallers, i sobretot, els espectacles de carrer, combinats amb bon menjar i bona música van oferir un marc incomparable d’esoterisme i mística a un públic familiar que no va faltar a la cita.

 

El dissabte, el dia de més afluència de la Nit de Bruixes

D’aquesta manera, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natàlia Sanz, ha fet una valoració «molt positiva» de la mostra on ha remarcat que el dissabte va marcar el gruix de visitants respecte a la primera jornada de divendres.

 

Durant la mostra, hi va haver activitats per a totes les edats. | Àngel Ullate

 

La regidora de Turisme ha posat en valor la participació de l’Escola Mariló Casals com a entitat «experta i coneixedora» de l’astrologia i del món místic, al mateix temps que ha subratllat el fet de celebrar-ho en un espai com la Vila Closa, declarat conjunt històric i artístic per la Generalitat de Catalunya.

 

Més enllà de la mostra esotèrica, el públic ha pogut gaudir durant tot el cap de setmana, a la Pallissa de l’Era del Senyor, de l’exposició col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, així com de la mostra fotogràfica 'Pell de bruixa', obra de Joan Casas. El Cineclub Altafulla Link també s’ha afegit al programa d’activitats en el marc del seu desè aniversari. Durant les dues jornades, ha convidat als visitants a disfressar-se, aprendre’s un guió i rodar una escena de pel·lícula.

 

Tarotistes en un dels carrers del nucli antic altafullenc. | Àngel Ullate

 

La regidora de Turisme també ha assenyalat que l’edició d’aquest any ha complert amb l’objectiu de trencar amb l’estereotip de la bruixa lletja i dolenta i ha apropat als visitants la seva cara més amable mitjançant l’actor i showman Martí Olalla amb un espectacle de teatre i clown. L’organització ja pensa en la vintena edició.