Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Bargalló visita l'escola i l'institut que han acollit refugiats a Torredembarra

El titular d'Ensenyament ha estat aquest dijous a l'escola l'Antina i l'Institut Ramon de la Torre
El conseller Bargalló, també acompanyat del delegat del Govern, Òscar Peris, ha visitat aquest dijous al matí l'Institut Ramon de la Torre. | Cedida

 

El conseller d'Ensenyament, el torrenc Josep Bargalló, ha fet aquest dijous, 6 de juny, una visita oficial a dos centres educatius del seu poble, Torredembarra. Bargalló ha estat a l'Institut Ramon de la Torre i a l'escola l'Antina, els dos centres on, les darreres setmanes, s'han escolaritzat una seixantena de menors pertanyents a les famílies refugiades que, des del febrer passat, s'allotgen a l'Hotel Morros, a Baix a Mar, sota la tutela de Creu Roja.

 

«Ens sentim molt satisfets, i hem d’agrair al centres i a l’Ajuntament, l’acollida als alumnes d’aquestes famílies refugiades, que estan i han estat temporalment a Torredembarra», ha dit el titular d'Ensenyament, que ha recordat que es tracta de «refugiats amb aquests estatus» i que l'administració tenia «una obligació per, ni que fos per poc temps, acollir als que estan en edat d’escolarització tant obligatòria com postobligatòria d’aquestes famílies».

 

Acompanyat de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, Bargalló també ha visitat l'escola l'Antina, on la canalla li ha mostrat l'hort. | Cedida
 

El conseller torrenc Bargalló, de visita a l'Antina i al Ramon de la Torre

L'alcalde en funcions del municipi, Eduard Rovira, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i el director dels Serveis Territorials, Jean-Marc Segarra, han acompanyat Bargalló en la visita oficial, on ha mantingut reunions amb els equips directius de tots dos centres. A l'institut, el conseller d'Ensenyament ha aplaudit els estudis pioners a Catalunya que s'estrenaran l'any que ve d'auxiliar de manteniment d'embarcacions d'esbarjo.

 

El conseller ha volgut agrair al centre «que s’hagin sumat al projecte d’un nou curs de formació professional de Noves Oportunitats, un Pla de formació i inserció de Manteniment d’embarcacions d’esbarjo que començarà l’any que ve i que és un aposta del Departament per fer propostes per aquells alumnes que han abandonat els estudis, per tal que puguin cursar estudis formatius i professionalitzadors lligats amb l’entorn».

 

També et pot interessar

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris