Aaron Sola i Berta Castells

Castells i Sola, doble or torrenc en llançament al campionat de Catalunya

Els atletes de Torredembarra van assolir els seus èxits diumenge al matí a Barcelona

No és el primer cop i tampoc no serà, per sort, el darrer: l'esport torrenc, i més concretament l'atletisme, està d'enhorabona per un nou èxit al quadrat. Berta Castells, de coneguda i consolidada trajectòria, i Aaron Sola, molt jove però i més que una promesa, s'han endut aquest diumenge, 17 de febrer, dues medalles d'or del Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern, celebrat a l'estadi Joan Serrahima de Montjuïc, a Barcelona.

Berta Castells i Aaron Sola, medalles d'or en les seves respectives disciplines

D'aquesta manera, doncs, Berta Castells s'enduia una nova medalla d'or en la seva disciplina, la de llançament de martell, després d'assolir una marca de 64,76 metres. En el cas d'Aaron Sola, l'or li va arribar per la via del llançament de disc, assolint una marca de 50,87 metres. El mateix Sola difonia la imatge de la doble alegria torrenca a través del seu compte de Twitter:

Aina Calbó i Ruth Flores assoleixen també un or i un bronze en el mateix campionat

Però els èxits de l'atletisme torrenc no acaben aquí. En la jornada de dissabte del Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern també hi va haver èxits amb el segell de la Torre. Així doncs, Aina Calbó,  va assolir la medalla d'or en llançament de disc sub 16, amb una marca de 34,37 metres; i Ruth Flores, va fer-se amb la medalla de bronze en llançament de javelina sub 18, amb una marca de 35,21 metres.

María José Carabante, rècord de Catalunya en 400 metres

D'altra banda, en el Campionat de Catalunya celebrat a Sabadell, Maria José Carabante es va proclamar Campiona de Catalunya de 400 i 200 metres, amb rècord inclòs de Catalunya en 400 metres.

També et pot interessar